Carbon doorpanels

Carbon is in de race wereld hét materiaal om mee te werken. Het is onder andere licht, sterk en het ziet er tof uit! Het is in vele soorten en maten verkrijgbaar en dus ideaal om eigenlijk alles mee te kunnen maken. Maar er worden ook kant en klare producten in carbon geleverd zoals deze Doorpanels.

Thomas kocht een paar deuren uit engeland waar deze toevallig op zaten en ik heb ze van hem over mogen nemen. Ik had een hele tijd terug zelf panelen gemaakt van polyester en die met 3D carbon gestickerd maar dit is het echte werk. Aangezien ik zoveel mogelijk zo licht mogelijk probeer te maken heb ik ook gelijk een deel van de deuren eruit geslepen. Alle beetjes helpen!

Voor
Deuren voor een deel leeg geslepen
Carbon panel erop

Share This Post
Hoe vind je deze pagina ?
00
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Thomas Bos
Beheerder
3 jaren geleden

Ze komen heel goed tot hun recht in jouw wagen! Maar een kleine correctie, ze zaten niet in m’n deuren maar ik had ze gekocht toen ik m’n carbon dak gekocht had. Dat heeft echter 100 jaar moeten duren voor ik dat binnen had en in de tussentijd kwam ik 2e hands kevlar deurtjes tegen.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x

New Report

Close