Battle of the Small 13 – Cancelled

Datum/Tijd
Date(s) - 19/04/2020
11:00 - 17:00

Prijs van het event €0,00

Welke leden gaan mee:


Zien en gezien worden, gezelligheid, saamhorigheid, respect, lekker eten en drinken én geld ophalen voor het goede doel.

Battle of the Small vindt ook dit jaar plaats op het prachtige terrein van Jachthuis Landgoed Beukenrode waar we op zondag 19 April de poorten openen voor alle liefhebbers en eigenaren van een (kleine) hatchback en aanverwante kleine auto’s.

De toegang per voertuig bedraagt €10,00 ongeacht het aantal inzittenden. De entree voor bezoekers is gratis! Voertuigen die niet voldoen aan het thema ‘small’ verwijzen ze vriendelijk en zonder discussie naar de bezoekersparkeerplaats.

*alle informatie omtrent ons evenement is te vinden op de voor- én achterzijde van onze flyer die wij delen op diverse social media of op facebook.com/battleofthesmall. Mochten er alsnog vragen of opmerkingen zijn, stuur ons daar vooral een berichtje via facebook messenger!

5 Comments
  1. April, dat moet haalbaar zijn om de Maxi rijdend het terrein op te krijgen. Anders gaan jullie maar duwen!

  2. deze ga ik zeker weer meemaken

  3. Ik heb onder voorbehoud even gereserveerd. Altijd leuk, bots! Alleen wel even hopen dat we niet over het hele hobbelige terrein moeten crossen. Zal m’n bumper leuk vinden ?

  4. April gaat mij ook wel lukken denk ik 🙂
    Nog even langs het RDW voor VIN nummer in laten stempelen, en daarna apk fixen en uitlijnen.
    En anders is een kar huren een hulpmiddel.

  5. Zojuist is bekend gemaakt dat dit evenement afgelast gaat worden i.v.m. het COVID19 (corona) virus.

Comments are now closed for this post.